De videozuil of babbelbox wordt gebracht naar de door uw aangegeven locatie. Graag horen wij van u hoe laat u de videozuil of babbelbox uiterlijk ter plaatse wilt hebben. De videozuil of babbelbox plaatsen wij op de door u aangegeven plaats.

De videozuil of babbelbox is gereed voor gebruik.

De videozuil:
De weergave in het scherm is standaard uitgevoerd. U kunt deze ook persoonlijk maken. Kijk bij extra's voor de mogelijkheden.

Door op start te drukken kunnen de gasten een boodschap inspreken. er zal een rode balk te zien zijn die langzaam in blauw overgaat. Ze kunnen de volle aangegeven tijd spreken of als ze eerder klaar zijn op stop drukken. Er zal dan in beeld komen de film wordt opgeslagen. De filmpjes worden op een USB-stick naar uw huis gestuurd.

De Babbelbox met 10" of 13" scherm:
De weergave in het scherm is vast. Hierin kan alleen de tekst aangepast worden en 1 foto geplaatst.

Deze babbelbox maakt filmpjes en foto's. Tijdens foto's maken kan men gebruik maken van digitale gadgets. De digitale gadgets bestaan o.a. uit snorren, brillen etc. Door een keus te maken film of foto kan men starten. Als de opname of foto is gemaakt moet men deze nog wel even opslaan of opnieuw maken. De filmpjes en foto's worden via WeTransfer toegestuurd.

De opnametijd voor de videozuil of babbelbox kunnen ingesteld worden tussen de 30 seconden en 2 minuten. Uit de praktijk blijkt echter dat 30 seconden ruim voldoende is.

De videozuil of babbelbox zullen de volgende dag weer opgehaald worden op de afgesproken tijd. Ook kunt u ervoor kiezen om hem op te laten halen aan het einde van de feestavond als u dat beter uitkomt.